• Ανοιχτά από 22 Απριλίου έως 20 Οκτωβρίου - Ωράριο: 08:00 εως 21:00

Ανοίγουμε ξανά και σας περιμένουμε!

Μόλις λίγες μέρες έμειναν και από τις 7 Απριλίου θα είμαστε ξανά κοντά σας με το ίδιο κέφι και μεράκι!

Διαθέτοντας μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη σας στην οδική σας μετακίνηση.

Για να διαβάζετε αυτό το κείμενο αυτή τη στιγμή, τότε τον προορισμό τον έχετε ήδη επιλέξει και δεν είναι άλλος από το πανέμορφο νησί της Πάρου. Αυτό που μένει, λοιπόν, είναι να διαλέξετε και τον τύπο του οχήματος που επιθυμείτε.

Η Πάρος είναι ένα νησί που προσφέρει μαγευτικά μέρη και τοπία και συνδυάζει άψογα την περιπέτεια με τη διασκέδαση και την παράδοση.

Επειδή οι μέρες περνούν γρήγορα, μη χάνετε άλλο χρόνο! Επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικές τιμές που σας προσφέρουμε και κλείστε τώρα το αυτοκίνητο ή τη μηχανή που σας ταιριάζει καλύτερα.

Πριν το κάνετε όμως, αναζητήσετε το καλύτερο όχημα που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε την απόδρασή σας. Είτε είστε μία πολυμελής οικογένεια, είτε μία μεγάλη παρέα, είτε απλά ένα ζευγάρι, οι επιλογές που προσφέρουμε στο Sixtycar είναι πολλές και ποικίλες.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι κάθε χρόνο τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια μας, περνούν από τεχνικό έλεγχο και ετήσιο μηχανικό service, ενώ τα φρένα, τα λάδια, το νερό και τα λάστιχα εξετάζονται πριν από κάθε ενοικίαση. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε την καλύτερη ασφάλειά σας και την υψηλή ποιότητα οχημάτων που σας προσφέρουμε.

Ωστόσο, για να βγείτε όσο το δυνατόν πιο κερδισμένοι γίνεται, καλό είναι, πριν την κράτησή σας να τσεκάρετε τα έξι απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα.

Μετά την κράτησή σας, φροντίστε να ενημερωθείτε για το τι πρέπει να προσέξετε όταν τελικά παραλάβετε το όχημα σας και εξασφαλίστε ότι δεν θα υπάρχουν παρεξηγήσεις κατά την παράδοση!

Μην περιμένετε άλλο. Ο καιρός άνοιξε για τα καλά και οι διακοπές του Πάσχα είναι μία ανάσα!

Κάντε άμεσα την κράτησή σας και ανακαλύψτε την Πάρο από τη μία άκρη μέχρι την άλλη χωρίς περιορισμούς στα ημερήσια χιλιόμετρα.

Επισκεφτείτε κάθε παραλία και αξιοθέατο του τρίτου μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων και μην αφήσετε τίποτα ανεξερεύνητο με τα ενοικιαζόμενα οχήματά μας.

© sixtycar.gr 2015. All rights reserved. AUTO MTE:1175E81000039601 MOTO MTE:1175E82000903701