• Ανοιχτά από 22 Απριλίου έως 20 Οκτωβρίου - Ωράριο: 08:00 εως 21:00
Νάουσα - Πάρος

Πάρος: Ανακαλύψτε το νησί που συνδυάζει τα πάρτι με την παράδοση

Κοσμοπολίτισσα και παραδοσιακή, η Πάρος είναι το τρίτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλους, αφού μπορεί και συνδυάζει μοναδικά την έντονη νυχτερινή ζωή με τις ήσυχες οικογενειακές διακοπές και την παράδοση.

Όμορφα και γραφικά χωριά με κατάλευκα σπιτάκια κεντρίζουν το ενδιαφέρον κάθε επισκέπτη. Παροικιά, η πρωτεύουσα. Νάουσα, ο κοσμοπολίτικος προορισμός με τα ατελείωτα πάρτι. Λεύκες, το πολιτιστικό κέντρο. Πίσω Λιβάδι, το γραφικό ψαροχώρι.

Γραφικά σοκάκια στην Νάουσα, Πάρος

Καφενείο στην Παροικιά, Πάρος

Καταγάλανα νερά στο Πίσω Λιβάδι στην Πάρο

Το όμορφο νησί της Πάρου σας περιμένει και αν δεν έχετε αυτοκίνητο ή μηχανή να το ανακαλύψετε, τότε εμπιστευτείτε μας και μη χάνετε ευκαιρία να δείτε τα μαγευτικά μέρη και τοπία που μπορεί να σας προσφέρει το μέρος.

Και επειδή νησί χωρίς όμορφες παραλίες δεν… νοείται, η Πάρος ξεχωρίζει και σε αυτό το κομμάτι. Οι Κολυμπήθρες με τα στρόγγυλα βράχια τους, η Λάγγερη με τα απίστευτα διάφανα νερά και η Σάντα Μαρία με τη χρυσαφένια αμμουδιά της συγκαταλέγονται στις κορυφαίες επιλογές.

Για τους λάτρεις των water sports, η Πάρος επιφυλάσσει αμέτρητες εκπλήξεις. Από windsurfing και θαλάσσιο σκι μέχρι kitesurfing και wakeboard, οι παραλίες της Πάρου ενδείκνυνται για άφθονα θαλάσσια σπορ.

Παραλία Κολυμπήθρες Πάρος

 

Παραλία Λάγγερη, Πάρος

Αν, πάλι, είστε από αυτούς που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την ιστορία του νησιού, αρχαιολογικοί χώροι όπως το Ιερό Ασκληπιού, αλλά και πεζοπορικά μονοπάτια, με πιο γνωστό το «Βυζαντινό μονοπάτι», που συνδέει τις Λεύκες με τον Πρόδρομο και χρονολογείται από το 1000π.Χ., θα σας εντυπωσιάσουν.

Το Δήλιο, η εκκλησία Εκαντονταπυλιανή, το Φράγκικο κάστρο και το αρχαιολογικό μουσείο είναι, επίσης, από τα μέρη που δεν πρέπει να χάσετε.

Παναγία Εκατονταπυλιανή, Παροικιά - Πάρος

 

Και φυσικά μη ξεχάσετε, όσο βρίσκεστε στην Πάρο να πάρετε το καραβάκι και να επισκεφθείτε το όμορφο νησί της Αντιπάρου.

Χωρίς όχημα, όμως, όλα αυτά φαντάζουν δύσκολα. Κάντε τις διαδρομές και τις εξορμήσεις σας με ασφάλεια και άνεση. Επιλέξτε μέσα από την τεράστια γκάμα αυτοκινήτων και μηχανών που σας προσφέρουμε και απολαύστε μοναδικές στιγμές στο πιο όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

© sixtycar.gr 2015. All rights reserved. AUTO MTE:1175E81000039601 MOTO MTE:1175E82000903701