• Ανοιχτά από 22 Απριλίου έως 20 Οκτωβρίου - Ωράριο: 08:00 εως 21:00

Τι αυτοκίνητο με συμφέρει να νοικιάσω στην Πάρο;

Το roadtrip στην Πάρο επιβάλλεται και ο καλύτερος τρόπος για να την εξερευνήσετε, είναι να αναζητήσετε το καλύτερο αυτοκίνητο που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε την απόδρασή σας.

Το ζήτημα είναι, μικρό ή μεγάλο αυτοκίνητο; Επειδή η απάντηση δεν είναι μία, σας προτείνουμε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Η άνεση και η ασφάλεια είναι δύο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που δίνει προτεραιότητα κάποιος όταν νοικιάζει ένα αυτοκίνητο σε ένα νησί.

Ιδιαίτερα απαραίτητος είναι και ο αποθηκευτικός χώρος όταν ταξιδεύετε με παιδιά αλλά και ως ζευγάρι ή παρέα, ειδικά αν στις προτιμήσεις σας είναι οι μη οργανωμένες παραλίες, στις οποίες απαιτείται να έχετε μαζί σας τον δικό σας εξοπλισμό.

Ένα Jeep Compass 2020 προσφέρει όλα τα παραπάνω στο μέγιστο και αποτελεί ιδανική επιλογή για μία πολυμελή οικογένεια ή για μία παρέα που επιζητά την περιπέτεια σε πιο… δύσβατα μονοπάτια!

Πέρα από τις ατέλειωτες παραλίες, η Πάρος έχει και πολλούς οικισμούς, παραθαλάσσιους και ορεινούς.

Ωστόσο, το νησί σε γενικές γραμμές έχει καλό οδικό δίκτυο και ομαλούς δρόμους. Γι’ αυτό αν το βασικό κριτήριο για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας στην Πάρο είναι το οικονομικό, σας έχουμε και πιο συμφέρουσες λύσεις με μικρότερα αυτοκίνητα.

Με ένα Citroen C3 2014, ένα Fiat Panda 2018, ή ένα Seat Ibiza 2015 δεν θα στερηθείτε τίποτα απολύτως από τις ομορφιές του νησιού, ειδικά αν είστε παρέα και μοιράζεστε τα έξοδα βενζίνης και ενοικίασης, τα οποία είναι σαφώς λιγότερα από ένα μεγαλύτερο όχημα.

Αν παρόλα αυτά δεν πείσαμε τους λάτρεις των δύο τροχών που αγαπούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία, τότε για ακόμα πιο εύκολη μετακίνηση μπορείτε να επιλέξετε ένα scooter όπως το Keeway City Blade 125cc ή μια μηχανή όπως τη Benelli Leoncino 250cc.

 

Κάντε την κράτησή σας ΤΩΡΑ!

© sixtycar.gr 2015. All rights reserved. AUTO MTE:1175E81000039601 MOTO MTE:1175E82000903701