• Ανοιχτά από 22 Απριλίου έως 20 Οκτωβρίου - Ωράριο: 08:00 εως 21:00

Διακοπές με ενοικιαζόμενο scooter στην Πάρο

Μηχανή ή αυτοκίνητο; Ένα δίλλημα που αντιμετωπίζουμε πολλοί όταν πάμε διακοπές και ειδικά όταν πρόκειται για νησί!

Στην Πάρο, όμως, όλα τα πράγματα γίνονται πιο απλά…

Για όσους ψάχνουν μία… έξτρα δόση περιπέτειας, αναζητούν κάτι πιο οικονομικό και αγαπούν την αίσθηση της ελευθερίας, τότε η επιλογή είναι μονόδρομος!

Το scooter!

Ξεκινάμε με τα βασικά. Η ενοικίαση scooter είναι πιο οικονομική από οποιαδήποτε άλλη επιλογή, ενώ τα καύσιμα που θα καταναλώσετε είναι σαφώς πολύ λιγότερα από αυτά που θα χρειαστείτε για ένα αυτοκίνητο ή κάποια γουρούνα. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το πλεονέκτημα;

Προφανώς δεν χρειάζεται καν να συζητήσουμε το πόσο βολικό είναι ένα scooter σε ένα κοσμοπολίτικο νησί με πολλή κίνηση, όπως είναι η Πάρος. Βρεθείτε στην αγαπημένη σας παραλία σε χρόνο μηδέν, χωρίς να χρειάζεται να περιπλανιέστε μάταια για μια θέση πάρκινγκ, ούτε να τσακώνεστε για το ποιος πρόλαβε τη θέση.

Το scooter δεν θα σας προδώσει ποτέ, αν είστε, επίσης, από από αυτούς που επιζητούν με κάθε ευκαιρία την αίσθηση της ελευθερίας. Ζήστε την απόλυτη ανεξαρτησία με το Keeway City Blade, παρακάμψετε εύκολα τον αυτοκινητόδρομο και σταματήσετε όπου εσείς θέλετε για να βγάλετε φωτογραφίες το υπέροχο τοπίο, να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα ή απλά να κάνετε μια στάση για ξεκούραση!

Αν πάλι θέλετε μία ακόμη πιο συμφέρουσα λύση για να εξερευνήσετε και τα πιο… στενά μονοπάτια της Πάρου, τότε με το ηλεκτρικό Motoway scooter, σας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσετε κάθε σοκάκι του νησιού, προσφέροντάς σας παράλληλα οικονομία αλλά και σεβασμό στο περιβάλλον.

Και επειδή happiness is only real when shared… κάντε την περιήγηση σας στο νησί αξέχαστη, παρέα με άλλα scooter. Είτε είστε φίλοι, είτε είστε ζευγάρια, ανακαλύψτε όλοι μαζί διαδρομές που θα σας συναρπάσουν και θα σας γεμίσουν με όμορφες εμπειρίες και αναμνήσεις.

Και για να μην ξεχνιόμαστε… όσο μακρινές ή κοντινές και αν είναι οι αποστάσεις μας, οδηγούμε πάντα με ασφάλεια, οδηγούμε πάντα με κράνος!

Κάντε την κράτησή σας τώρα!

© sixtycar.gr 2015. All rights reserved. AUTO MTE:1175E81000039601 MOTO MTE:1175E82000903701