• Ανοιχτά Από 7 Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου 09:00 εως 21:00

Η εταιρία μας

Η εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων Sixty Car, ξεκινάει τη δραστηριότητα της στο νησί της Πάρου, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες σας και να συμβάλει στην πραγματοποίηση των ιδανικών για εσάς διακοπών.

Η εταιρία μας στελεχώνεται από επαγγελματίες με πολυετή πείρα στο χώρο του αυτοκινήτου, των τουριστικών επαγγελμάτων και της επικοινωνίας.

Το γραφείο μας βρίσκεται στο λιμάνι της Πάρου, σε ένα από τα πιο κεντρικά και προσβάσιμα σημεία του νησιού, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Μερικά από τα αυτοκίνητα του στόλου μας είναι Suzuki Vitara, Skoda CitiGo, VW Polo, Fiat Panda, Toyota Corolla, Seat Ibiza, Smart, Suzuki Swift, Jeep Compass, Fiat 500, κ.α. όλα τελευταία μοντέλα, τα οποία διατηρεί σε άψογη κατάσταση ώστε να καλύψουν ποιοτικά και με ασφάλεια τις διαδρομές σας στο πανέμορφο νησί μας.

Με ισχυρή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου, τα μέλη της Sixty Car, έχουν ως στόχο την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών, αλλά και την διαρκή εξέλιξη αναζητώντας την πρωτοπορία και την τελειοποίηση των υπηρεσιών της.

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι ο επαγγελματισμός σε όλες μας τις δραστηριότητες και η δημιουργία των ιδανικών διακοπών, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μας πελάτη, καθώς σε εμάς θα βρείτε ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να μιλήσετε και να σας δώσουν πληροφορίες για το νησί, αλλά και τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.

Δική μας ανταμοιβή, η προτίμηση και η εμπιστοσύνη σας.

© sixtycar.gr 2015. All rights reserved. AUTO MTE:1175E81000039601 MOTO MTE:1175E82000903701